« Wróc na portal
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Wrzesień 10, 2010, 20:50:13

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
Stało się! Premiera nowego portalu już nastała!
39195 wiadomości w 3426 wątkach, wysłane przez 436 użytkowników
Najnowszy użytkownik: antihrist
* Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
+  Forum komputerowe portalu THG.pl
|-+  Hardware
| |-+  Osprzęt sieciowy
| | |-+  Przyszedł czas na nowy router. Tylko jaki? 150-200zł.
« poprzedni następny »
Strony: 1 Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Przyszedł czas na nowy router. Tylko jaki? 150-200zł.  (Przeczytany 88 razy)
Altlock
Użytkownik

« : Czerwiec 07, 2010, 13:19:37 »

Witam. Posiadam obecnie router d-linka di524. Jak go kupowałem to nie miałem za bardzo kasy wiec wzialem pierwszy lepszy najtańszy ;) Teraz troche tego załuje bo doprowadza mnie do białej gorączki. Od jakiegos czasu WiFi notorycznie się rozłącza.Obojętnie czy jestem na WIN7 czy na XP. Czasami łączy sie bez problemu, czasami nie ma w ogóle mowy o połączeniu. Na kablu śmiga wszystko ok ;) Update firmware nic nie dał, a routera nie chce mi sie resetować co kilka dni. Nie zawsze tez ten reset pomaga.

Co byście polecili? Znalazłem na allegro sprzęcik CISCO. Na pierwszy rzut oka wygląda ok. Co o tym myślicie? Co ew byście polecili jeżeli nie to? Nie ukrywam, że zależy mi tez na tym aby siła sygnału była w miarę dobra. Obecny router ma duze problemy aby wyslac sygnal 3 pietra nizej.
Strony: 1 Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Sitemap Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.219 sekund z 24 zapytaniami. (Pretty URLs adds 0.057s, 2q)